Peyniraltı suyu ve süt konsantrasyonu için PES Membranlar
Salamura-Tuzlu su arıtma için PVDF membranlar
Yüksek protein – WPC ( %95 ) için özel membranlar
Binlerlerce tesisde çalışan HP99 membranları
|
Süt ve süt ürünleri uygulamaları için özel dizayn edilmiş hijyenik membranlar :
Süt ve süt ürünleri :
· Süt konsantrayonu
· Kaymaksız süt konsantrasyonu
· Asidik olmayan peyniraltı suyu konsantrasyonu ( 35-95 % )
· Asidik peyniraltı suyu konsantrasyonu ( 35-95 % )
· Protein konsantrasyonu
· Sütten yağ alma
· Salamura Arıtma
· Alkali geri kazanım
· Kasein seperasyonu
Biyotek/İlaç :
· Enzim, protein, peptidler, polisakkaridlerin konsantrasyonu
· Mikrob, virüs giderimi
· Ters ozmoz ön arıtma
· Hücre lysates
· Antibiyotik filtrasyonu
Gıda :
- Meyve suyundan protein giderimi
- Nişasta konsantrasyonu
- Yumurta akı konsantrasyonu
- Jelatin konsantrasyonu
- Bira ve şarapdan maya giderimi
- Dekstros arıtma
Çeşitli :
· Endotoksin giderimi
· Polivinil alkol
· Yapıştırıcı
· Elektro kaplama
· Konserve
· Yağlı atıksu
· Lateks
· Pigmentler
· Polipeptid